B-150 Pergola

B-150 PERGOLA

A B-150 pergola teljesen automatizált vezérlésű tetőzete a beeső napsugarak mennyiségét a tengelyük körül 135°-ban elforduló alumínium lamellákkal szabályozza.

Ha a lamellák (16 cm) zárt állapotban vannak, a víz a rejtett csatornákban gyűlik össze és diszkréten -a pergola lábaiban vezetett ejtőcsatornán át függőlegesen- távozik.

VÁLASZTHATÓ EXTRÁK A KÜLTÉRI PERGOLÁHOZ
A tartozékként megvásárolható hősugárzóval és a moduláris árnyékoló rolókkal (ún.: screen-ekkel) az első hideget és a szelet is kívül tarthatja, így kora tavasztól késő őszig pihenhet „szabadtéri nappalijában”.

A B-150 pergola készülhet homlokzathoz rögzített és szabadon álló változatban is, fehér vagy antracit szürke színben.

LEDVILÁGÍTÁS – B-150 PERGOLA
Keretben körbefutó LED szalag / lamellákba süllyesztett LED szalag / esőcsatornára szerelt lefelé irányított fényű LED szalag (direkt megvilágítás)

KIEGÉSZÍTŐ TUDNIVALÓK

LAMELLÁK (16 CM)
A kültéri pergola lamelláinak standard szélessége 16 cm. Teljesen zárt állapotban sík és sima födémet képeznek, amiről az esővíz a rejtett csatornába folyik. A lamellák dőlésszögének (150°) állításával a beeső napsugárzás intenzitása változtatható. A lamellák beépített LED világítással is rendelhetők.

MÉRETEK
MAXIMÁLIS MÉRETEK
hosszában toldható
egy tetőelem 6,04 m × 3,5 m (hossz × szélesség)

SZÍNEK
ANTRACIT SZÜRKE – TEXTURÁLT FELÜLETTEL
FEHÉR – TEXTURÁLT FELÜLETTEL

MAXIMÁLIS MAGASSÁG
3 m

SOMFY TÁVVEZÉRLÉS

SOMFY TÁVVEZÉRLÉS
A pergola távvezérléssel is működtethető. Elég egyetlen egy SOMFY távirányító a lamellák forgatására, egy vagy több árnyékoló roló (screen) mozgatására, a LED világítás vezérlésére és fényerejének szabályozására, vagy épp a hősugárzó kapcsolására.

SZABADONÁLLÓ PERGOLA

SZABADONÁLLÓ PERGOLA
Az alumínium szerkezetű Outdoor Living pergola felépíthető szabadon álló változatban. Ideális megoldás teraszok, belső udvarok, erkélyek, medence melletti pihenőszigetek, magas páratartalomnak kitett helyek, mint például fürdők, gőzfürdők és szabadtéri konyhák kialakításához.

MODULÁRIS ÁRNYÉKOLÓ ROLÓK
A moduláris árnyékoló rolókkal szélvédetté teheti „kerti nappaliját”. Ezek a függőleges síkban mozgó függönyök nem a keretbe vannak beépítve, hanem a keret aljára. A cipzáras külső rolóknak köszönhetően alacsonyabb hőmérséklet mellett és erősebb szélben is zavartalanul használhatja pergoláját. A külön megvásárolható átlátszó PVC ablakok szabad kilátást engednek kertjébe.

HŐSUGÁRZÓ

HŐSUGÁRZÓ
A nagy teljesítményű (2000 W) hősugárzó lehetővé teszi, hogy hűvösebb estéken is használhassa teraszát. A távirányítóval feltekerheti a fűtést a maximumra, de beállíthatja 80%-ra vagy 66%-ra is. A formatervezett hősugárzó fekete és eloxált felületképzéssel is megrendelhető.

HOMLOKZATHOZ RÖGZÍTETT VÁLTOZAT
Az Outdoor Living pergola könnyen rögzíthető bármilyen anyagú homlokzathoz.

IRÁNYÍTOTT LED VILÁGÍTÁS

IRÁNYÍTOTT LED VILÁGÍTÁS
Választható kiegészítőként lefelé irányított LED világítás szerelhető az esőcsatornára (direkt megvilágítás)

5 ÉV JÓTÁLLÁS
Az Outdoor Living pergola szerkezetére a gyártó 5 év jótállást vállal. A feltételekről érdeklődjön kereskedőjénél.

VÉGTELEN SZÍNVÁLASZTÉK

VÉGTELEN SZÍNVÁLASZTÉK
Az Outdoor Living pergola az alapszíneken túl a RAL skála további 200 színében megvásárolható.

LAMELLÁKBA SÜLLYESZTETT FEHÉR LED VILÁGÍTÁS

LAMELLÁKBA SÜLLYESZTETT FEHÉR LED VILÁGÍTÁS
A lamellákba süllyesztett fehér LED világításnak köszönhetően alkonyat után is folytatódhat a parti a kertben. Az erős LED-ek elegendő fényt adnak a vacsorához, de akár az olvasáshoz is késői órákon. A világítást SOMFY-vezérlés irányítja – csakúgy mint a lamellák forgatását és a függőleges árnyékoló rolók (screen-ek) mozgatását.

KERETBE SÜLLYESZTETT LED VILÁGÍTÁS

KERETBE SÜLLYESZTETT LED VILÁGÍTÁS
A keretbe süllyesztett nagy fényerejű fehér vagy RGB LED-csíkokkal kivilágíthatja pergoláját. A világítás meghitt hangulatot teremt, miközben elegendő fényt is ad ahhoz, hogy egy jó könyv vagy barátok társaságában zárja a napot. Külön kiemelendő, hogy a LED világítást ugyanaz a távirányító vezérli, mint a tető lamelláit és a függőleges árnyékoló rolóit.

ESŐ- ÉS HÓÉRZÉKELŐ

ESŐ- ÉS HÓÉRZÉKELŐ
A diszkréten beépített hó- és esőérzékelő szenzor megvédi a terasz illetve kerti bútorát akkor is, ha Ön nincs otthon. Amint az első esőcsepp leesik, a lamellák automatikusan bezáródnak. Ha 2° C alatti a kinti hőmérséklet és csapadék esik a lamellákra, a tető kinyílik, hogy megakadályozza a hó felhalmozódását a tetőn.

ESŐVÍZ-ELVEZETÉS KÉT VÍZNYELŐVEL
A zárt helyzetű lamellákon összegyűlő esőt két rejtett eresz vezeti el. A víz a pergola lábaiban kialakított függőleges ejtőcsatornán át észrevétlen távozik, így biztosítva a diszkrét, de hatékony gravitációs vízelvezetést.