B-200 XL Pergola

B-200 XL PERGOLA

A LUXUS ÉLETÉRZÉS XL MÉRETBEN
A B-200 pergola az egyik legfigyelemreméltóbb darabja a BRUSTOR Outdoor Living termékcsaládnak. Az extra széles lamellák (21 cm) fény-árnyék játéka kellemesebb hatású a szemnek. A teljesen automatizált működésű alulamellákkal (21 cm) úgy szabályozza a beeső a napsugarakat, ahogy csak akarja. A négy rejtett esőcsatorna észrevétlenül vezeti el a vizet az oszloplábakba rejtett lefolyócsöveken át.

VÁLASZTHATÓ EXTRÁK A KÜLTÉRI PERGOLÁHOZ
A keretbe építhető árnyékoló rolók (screen-ek) választhatók átlátszó ablakkal, így zavartalan marad a terasz-élmény. A hősugárzó kellemes meleget áraszt, a külön megvásárolható LED-világítás még tovább fokozhatja a jó hangulatot. A B-200 pergola készülhet szabadon álló és homlokzathoz rögzített változatban. Az alapszínek fehér vagy antracit szürke texturált felülettel, de további 200 RAL színben is megrendelhető.

LED VILÁGÍTÁS – B-200 XL PERGOLA
Lamellákba süllyesztett LED szalag / keretben körbefutó LED szalag / esőcsatornára szerelt lefelé és/vagy felfelé irányított fényű LED szalag (direkt megvilágítás)

TOVÁBBFEJLESZTETT DESIGN
– ez az Outdoor Living pergola centiméteres pontossággal méretre rendelhető
– lehetséges a sarok konzolos kilógatása maximum 2 m-ig, illetve a felület 1/3-áig
– nagyobb vízelvezető képesség a szélesebb és mélyebb esőcsatornáknak köszönhetően
– az oszlopok szélesebb nyílása gyorsabb vízlefolyást enged. Az alumínium sarokelem most már lombfogóval is fel van szerelve.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

A teljesen automatizált 21 cm széles forgatható alumínium lamellák három tulajdonságukat tekintve előnyösebbek a standard 16 cm széles lamelláknál. A pergola maximális fesztávolsága nagyobb. Nyitott állapotban jobb a megvilágítás, több fényt engednek be, mint a keskenyebb lamellákkal sűrűbben osztott tető. Zárt állapotban optikailag kiegyensúlyozottabb látványú a mennyezet. Igény szerint a lamellák fehér és színes LED csíkkal is rendelhetők.

Kérjen díjmentes ajánlatot.

Pergoláinkat Belgiumban, minden esetben az egyedi igények alapján személyre szabottan gyártjuk. Töltse ki űrlapunkat, hogy közösen megtaláljuk az ön számára legjobb megoldást.

MÉRETEK
A rövid és a hosszú oldal mentén is sorolható.

Egy tetőelem mérete: 7 m x 4 m vagy 6 m × 4,5 m (hossz x szélesség).

SZÍNEK
Antracit szürke – texturált felülettel.

Fehér – texturált felülettel.

További 200 választható RAL szín.

MAXIMÁLIS MAGASSÁG
3 m

SOMFY TÁVVEZÉRLÉS

SOMFY TÁVVEZÉRLÉS
A pergola távvezérléssel is működtethető. Elég egyetlen egy SOMFY távirányító a lamellák forgatására, egy vagy több árnyékoló roló (screen) mozgatására, a LED világítás vezérlésére és fényerejének szabályozására, vagy épp a hősugárzó kapcsolására.

SZABADONÁLLÓ-PERGOLA-1

SZABADONÁLLÓ PERGOLA
Az alumínium szerkezetű Outdoor Living pergola felépíthető szabadon álló változatban. Ideális megoldás teraszok, belső udvarok, erkélyek, medence melletti pihenőszigetek, magas páratartalomnak kitett helyek, mint például fürdők, gőzfürdők és szabadtéri konyhák kialakításához.

MODULÁRIS ÁRNYÉKOLÓ ROLÓK
A moduláris árnyékoló rolókkal szélvédetté teheti „kerti nappaliját”. Ezek a függőleges síkban mozgó függönyök nem a keretbe vannak beépítve, hanem a keret aljára. A cipzáras külső rolóknak köszönhetően alacsonyabb hőmérséklet mellett és erősebb szélben is zavartalanul használhatja pergoláját. A külön megvásárolható átlátszó PVC ablakok szabad kilátást engednek kertjébe.

HŐSUGÁRZÓ

HŐSUGÁRZÓ
A nagy teljesítményű (2000 W) hősugárzó lehetővé teszi, hogy hűvösebb estéken is használhassa teraszát. A távirányítóval feltekerheti a fűtést a maximumra, de beállíthatja 80%-ra vagy 66%-ra is. A formatervezett hősugárzó fekete és eloxált felületképzéssel is megrendelhető.

HOMLOKZATHOZ RÖGZÍTETT VÁLTOZAT
Az Outdoor Living pergola könnyen rögzíthető bármilyen anyagú homlokzathoz.

AJTÓ PROFILOK
Az ajtóprofillal kiemelheti az Outdoor Living terasz bejáratát. Az ajtókeretbe függőleges árnyékoló szerelhető (ZIP screenek). Választható átlátszó PVC ablakkal is.

5 ÉV JÓTÁLLÁS
Az Outdoor Living pergola szerkezetére 5 év jótállást vállalunk, a részegységekre saját szállítása garancia érvényes. Ezek részleteiről ITT olvashat bővebben. 

IRÁNYÍTOTT LED VILÁGÍTÁS

FELFELÉ VAGY LEFELÉ IRÁNYÍTOTT LED VILÁGÍTÁS
A pergolához rendelhető direkt (lefelé irányított) vagy indirekt (felfelé irányított, szórt fény) LED világítás.

LAMELLÁKBA SÜLLYESZTETT FEHÉR LED VILÁGÍTÁS

LAMELLÁKBA SÜLLYESZTETT FEHÉR LED VILÁGÍTÁS
A lamellákba süllyesztett fehér LED világításnak köszönhetően alkonyat után is folytatódhat a parti a kertben. Az erős LED-ek elegendő fényt adnak a vacsorához, de akár az olvasáshoz is késői órákon. A világítást SOMFY-vezérlés irányítja – csakúgy mint a lamellák forgatását és a függőleges árnyékoló rolók (screen-ek) mozgatását.

KERETBE ÉPÍTETT ÁRNYÉKOLÓ ROLÓK
A cipzáras árnyékolók (ZIP screen) szerkezete a terasztető keretébe van rejtetten beépítve. A beépített szerkezet legfeljebb 6 cm széles. Az árnyékoló rolók szélálló ablakokkal vagy átlászó PVC ablaksávokkal is megrendelhetők. Kedvelt megoldás a vendéglátó egységek körében.

ESŐ- ÉS HÓÉRZÉKELŐ

ESŐ- ÉS HÓÉRZÉKELŐ
A diszkréten beépített hó- és esőérzékelő szenzor megvédi a terasz illetve kerti bútorát akkor is, ha Ön nincs otthon. Amint az első esőcsepp leesik, a lamellák automatikusan bezáródnak. Ha 2° C alatti a kinti hőmérséklet és csapadék esik a lamellákra, a tető kinyílik, hogy megakadályozza a hó felhalmozódását a tetőn.

ESŐVÍZELVEZETÉS NÉGY CSATORNÁVAL
Négy egymással összekapcsolt esőcsatorna vezeti el a vizet a sarokoszlopokhoz. Ez egy feltűnően elegáns vízelvezetés, nemcsak a rejtett beépített esőcsatornák miatt, hanem a sarokoszlopokban kialakított diszkrét víznyelők miatt is.

LED-SPOT-OK-A-KERETBE-SÜLLYESZTVE

LED SPOT-OK A KERETBE SÜLLYESZTVE
Kérésére a keretet süllyesztett LED SPOT lámpákkal szállítjuk.