B-250 XL PERGOLA

A tökéletes záródás

A 21 cm-es lamellákkal felszerelt új modellünk a B-250 XL, ami a B-200 XL továbbfejlesztett változata: a lamellák tökéletesen zárnak az eresz mentén, így védenek a víz felcsapódása és a hideg beáramlása ellen. A B-250 XL pergola is kiegészíthető oldalárnyékolókkal (ZIP screenekkel) és hősugárzóval. Ezek az extrák gondoskodnak a hangulatról és a komfortról egész éven át.

 • Soha nem látott elegancia.
 • Tökéletes illeszkedés.
 • A hősugárzó melege jobban megmarad a pergola alatt.
 • Rejtett rögzítések.
B-250-XL

Műszaki kialakítás

 • Szabadon álló vagy homlokzathoz rögzített.
 • Mindkét irányban sorolható.
 • Fény, árnyék és szellőzés tökéletesen adagolva.
 • Lábakba rejtett vízelvezetés.

Extrák

 • Elektromos hősugárzó.
 • Keretbe rejtett screenek.
 • Extra ajtóoszlop.
 • LED világítás a lamellában.
 • Spot lámpák a keretbe.

Méretek és részletek

Méretek-és-részletek-Brustor

A lamellák forgatása

b250xl

B-250 XL

A lamella forgástengelye alacsonyan az ereszcsatorna közelében van. Ha a tetőt bezárjuk, a lamellák rásimulnak az eresz szélére.

B-200 XL

A lamellák forgástengelye a középpontban van. Zárt állapotban a lamellák az eresz tetejére fekszenek fel.

Megújult a gerenda is

A gerenda belső élét ferdén lecsaptuk, hogy a lamella 135°-ban elfordulhasson.

Kérjen ajánlatot kötöttségek nélkül!

Pergoláinkat Belgiumban, egyedi igények alapján gyártjuk. Töltse ki űrlapunkat, hogy közösen megtaláljuk az Ön igényeire szabott legjobb megoldást!

További tudnivalók

SOMFY TÁVVEZÉRLÉS

SOMFY TÁVVEZÉRLÉS
A pergola távvezérléssel is működtethető. Elég egyetlen egy SOMFY távirányító a lamellák forgatására, egy vagy több árnyékoló roló (screen) mozgatására, a LED világítás vezérlésére és fényerejének szabályozására, vagy épp a hősugárzó kapcsolására.

SZABADONÁLLÓ-PERGOLA-1

SZABADONÁLLÓ PERGOLA
Az alumínium szerkezetű Outdoor Living pergola felépíthető szabadon álló változatban. Ideális megoldás teraszok, belső udvarok, erkélyek, medence melletti pihenőszigetek, magas páratartalomnak kitett helyek, mint például fürdők, gőzfürdők és szabadtéri konyhák kialakításához.

MODULÁRIS ÁRNYÉKOLÓ ROLÓK
A moduláris árnyékoló rolókkal szélvédetté teheti „kerti nappaliját”. Ezek a függőleges síkban mozgó függönyök nem a keretbe vannak beépítve, hanem a keret aljára. A cipzáras külső rolóknak köszönhetően alacsonyabb hőmérséklet mellett és erősebb szélben is zavartalanul használhatja pergoláját. A külön megvásárolható átlátszó PVC ablakok szabad kilátást engednek kertjébe.

HŐSUGÁRZÓ

HŐSUGÁRZÓ
A nagy teljesítményű (2000 W) hősugárzó lehetővé teszi, hogy hűvösebb estéken is használhassa teraszát. A távirányítóval feltekerheti a fűtést a maximumra, de beállíthatja 80%-ra vagy 66%-ra is. A formatervezett hősugárzó fekete és eloxált felületképzéssel is megrendelhető.

HOMLOKZATHOZ RÖGZÍTETT VÁLTOZAT
Az Outdoor Living pergola könnyen rögzíthető bármilyen anyagú homlokzathoz.

AJTÓ PROFILOK
Az ajtóprofillal kiemelheti az Outdoor Living terasz bejáratát. Az ajtókeretbe függőleges árnyékoló szerelhető (ZIP screenek). Választható átlátszó PVC ablakkal is.

5 ÉV JÓTÁLLÁS
Az Outdoor Living pergola szerkezetére 5 év jótállást vállalunk, a részegységekre saját szállítása garancia érvényes. Ezek részleteiről ITT olvashat bővebben. 

IRÁNYÍTOTT LED VILÁGÍTÁS

FELFELÉ VAGY LEFELÉ IRÁNYÍTOTT LED VILÁGÍTÁS
A pergolához rendelhető direkt (lefelé irányított) vagy indirekt (felfelé irányított, szórt fény) LED világítás.

LAMELLÁKBA SÜLLYESZTETT FEHÉR LED VILÁGÍTÁS

LAMELLÁKBA SÜLLYESZTETT FEHÉR LED VILÁGÍTÁS
A lamellákba süllyesztett fehér LED világításnak köszönhetően alkonyat után is folytatódhat a parti a kertben. Az erős LED-ek elegendő fényt adnak a vacsorához, de akár az olvasáshoz is késői órákon. A világítást SOMFY-vezérlés irányítja – csakúgy mint a lamellák forgatását és a függőleges árnyékoló rolók (screen-ek) mozgatását.

KERETBE ÉPÍTETT ÁRNYÉKOLÓ ROLÓK
A cipzáras árnyékolók (ZIP screen) szerkezete a terasztető keretébe van rejtetten beépítve. A beépített szerkezet legfeljebb 6 cm széles. Az árnyékoló rolók szélálló ablakokkal vagy átlászó PVC ablaksávokkal is megrendelhetők. Kedvelt megoldás a vendéglátó egységek körében.

ESŐ- ÉS HÓÉRZÉKELŐ

ESŐ- ÉS HÓÉRZÉKELŐ
A diszkréten beépített hó- és esőérzékelő szenzor megvédi a terasz illetve kerti bútorát akkor is, ha Ön nincs otthon. Amint az első esőcsepp leesik, a lamellák automatikusan bezáródnak. Ha 2° C alatti a kinti hőmérséklet és csapadék esik a lamellákra, a tető kinyílik, hogy megakadályozza a hó felhalmozódását a tetőn.

ESŐVÍZELVEZETÉS NÉGY CSATORNÁVAL
Négy egymással összekapcsolt esőcsatorna vezeti el a vizet a sarokoszlopokhoz. Ez egy feltűnően elegáns vízelvezetés, nemcsak a rejtett beépített esőcsatornák miatt, hanem a sarokoszlopokban kialakított diszkrét víznyelők miatt is.

LED-SPOT-OK-A-KERETBE-SÜLLYESZTVE

LED SPOT-OK A KERETBE SÜLLYESZTVE
Kérésére a keretet süllyesztett LED SPOT lámpákkal szállítjuk.