B-600 "S" PERGOLA

BRUSTOR-B-600-S-Pergola-1

A Brustor B-600 és B-600 “S” pergoláink igazi szabadtéri élményt nyújtanak, de ha kell, akkor megvédenek a széltől, esőtől és a hótól is. 

Teljes napsütés, egy kis árnyék, esetleg védelem az eső és hó ellen? Az irányítás az Ön kezében van! Az “S” alakú lamelláknak köszönhetően a tető akár 87%-a szabaddá tehető.

– Minden oldalon lehetséges az oldalárnyékolók, szélfogók vagy elcsúsztatható üvegpanelek integrálása.
– Az összehúzott lamella a tető mindössze 13%-át fedi le.
– A pergola kényelmesen vezérelhető a Brustor Connect App-al.

KIEGÉSZÍTŐK

  • hőmérséklet érzékelő
  • távvezérlő
  • beépített árnyékoló rolók, ún. screenek (B-1200), melyeket a szemöldökgerenda alá, az oszlopok közé lehet szerelni.
  • indirekt RGB vagy fehér LED-világítás a szerkezetbe süllyesztve
  • irányított RGB vagy fehér LED-világítás az ereszeken
  • LED spotok
  • 3000W-os Tansun kültéri fűtőtest
  • kültéri konnektor
  • alapszínek: R7016 strukturált felülettel és R9016 strukturált felülettel. Kérésére bármilyen színben elkészítjük pergoláját!

Kérjen ajánlatot kötöttségek nélkül!

Pergoláinkat Belgiumban, egyedi igények alapján gyártjuk. Töltse ki űrlapunkat, hogy közösen megtaláljuk az Ön igényeire szabott legjobb megoldást!

Ismerje meg rögzítési típusainkat:

Csatlakoztatva a házhoz, vagy leválasztott terasz tetejére? A telepítés helye teljes mértékben az ön preferenciájától függ.

A homlokzathoz rögzített pergolának kettős feladata lesz: árnyékot teremt a teraszon és kontrollálja a hőmérsékletet. Így a pergola otthona meghosszabbításává válik egy extra kültéri helység amit kiélvezhet. A lamellás tető teljes mértékben integrálható otthona szerkezetéhez is.

Ha a különálló leválasztott telepítés mellett dönt, a funkció kissé eltér. A pergola egy hangulatos hely lesz a kertben ahol szívesen eltöltheti szabadidejét, kiélvezve a napfényt, vagy a frissítő árnyékot. Egy különálló pergola szolgálhat medence házként, kültéri fitnesz teremként, vagy segíthet a magánszféra megteremtésében a Jacuzzi körül.

Nagyobb területek lefedésére a szerkezetek tetői hosszában és széltében is összekapcsolhatóak. (terméktől függően).

Konfigurációk:

Az alkalmazástól, a helytől és a felhasználástól függően a Brustor Outdoor Living terasztetők különféle módon szerelhetők fel. Nagy teraszoknál például több modult is össze lehet kapcsolni hosszában és / vagy széltében, sőt akár csillag- vagy L-alakban is. A terasz tetejét önálló egységként vagy a homlokzathoz is rögzítheti.

Vagy mit szólna csak a beépített tetőhöz oszlopok nélkül? A lábakat el is csúsztathatja befelé túlnyúlás létrehozásához, vagy elhelyezhet extra ajtórudat, amely tökéletesen illeszkedik a terasz kialakításához. Kétségtelen, minden teraszra van megfelelő megoldás.

Foglaljon időpontot és próbálja ki személyesen.

Időpontfoglalás után várjuk szeretettel bemutatótermünkben, ahol személyesen is kipróbálhatja pergoláinkat, miközben kollégáink készséggel megválaszolnak minden felmerülő kérdését.

Foglalás: info@brustormagyarorszag.hu

Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 77-79.

További információk:

SOMFY TÁVVEZÉRLÉS

SOMFY TÁVVEZÉRLÉS
A pergola távvezérléssel is működtethető. Elég egyetlen egy SOMFY távirányító a lamellák forgatására, egy vagy több árnyékoló roló (screen) mozgatására, a LED világítás vezérlésére és fényerejének szabályozására, vagy épp a hősugárzó kapcsolására.

SZABADONÁLLÓ-PERGOLA-1

SZABADONÁLLÓ PERGOLA
Az alumínium szerkezetű Outdoor Living pergola felépíthető szabadon álló változatban. Ideális megoldás teraszok, belső udvarok, erkélyek, medence melletti pihenőszigetek, magas páratartalomnak kitett helyek, mint például fürdők, gőzfürdők és szabadtéri konyhák kialakításához.

MODULÁRIS ÁRNYÉKOLÓ ROLÓK
A moduláris árnyékoló rolókkal szélvédetté teheti „kerti nappaliját”. Ezek a függőleges síkban mozgó függönyök nem a keretbe vannak beépítve, hanem a keret aljára. A cipzáras külső rolóknak köszönhetően alacsonyabb hőmérséklet mellett és erősebb szélben is zavartalanul használhatja pergoláját. A külön megvásárolható átlátszó PVC ablakok szabad kilátást engednek kertjébe.

HŐSUGÁRZÓ

HŐSUGÁRZÓ
A nagy teljesítményű (2000 W) hősugárzó lehetővé teszi, hogy hűvösebb estéken is használhassa teraszát. A távirányítóval feltekerheti a fűtést a maximumra, de beállíthatja 80%-ra vagy 66%-ra is. A formatervezett hősugárzó fekete és eloxált felületképzéssel is megrendelhető.

HOMLOKZATHOZ RÖGZÍTETT VÁLTOZAT
Az Outdoor Living pergola könnyen rögzíthető bármilyen anyagú homlokzathoz.

AJTÓ PROFILOK
Az ajtóprofillal kiemelheti az Outdoor Living terasz bejáratát. Az ajtókeretbe függőleges árnyékoló szerelhető (ZIP screenek). Választható átlátszó PVC ablakkal is.

5 ÉV JÓTÁLLÁS
Az Outdoor Living pergola szerkezetére 5 év jótállást vállalunk, a részegységekre saját szállítása garancia érvényes. Ezek részleteiről ITT olvashat bővebben. 

IRÁNYÍTOTT LED VILÁGÍTÁS

FELFELÉ VAGY LEFELÉ IRÁNYÍTOTT LED VILÁGÍTÁS
A pergolához rendelhető direkt (lefelé irányított) vagy indirekt (felfelé irányított, szórt fény) LED világítás.

LAMELLÁKBA SÜLLYESZTETT FEHÉR LED VILÁGÍTÁS

LAMELLÁKBA SÜLLYESZTETT FEHÉR LED VILÁGÍTÁS
A lamellákba süllyesztett fehér LED világításnak köszönhetően alkonyat után is folytatódhat a parti a kertben. Az erős LED-ek elegendő fényt adnak a vacsorához, de akár az olvasáshoz is késői órákon. A világítást SOMFY-vezérlés irányítja – csakúgy mint a lamellák forgatását és a függőleges árnyékoló rolók (screen-ek) mozgatását.

KERETBE ÉPÍTETT ÁRNYÉKOLÓ ROLÓK
A cipzáras árnyékolók (ZIP screen) szerkezete a terasztető keretébe van rejtetten beépítve. A beépített szerkezet legfeljebb 6 cm széles. Az árnyékoló rolók szélálló ablakokkal vagy átlászó PVC ablaksávokkal is megrendelhetők. Kedvelt megoldás a vendéglátó egységek körében.

ESŐ- ÉS HÓÉRZÉKELŐ

ESŐ- ÉS HÓÉRZÉKELŐ
A diszkréten beépített hó- és esőérzékelő szenzor megvédi a terasz illetve kerti bútorát akkor is, ha Ön nincs otthon. Amint az első esőcsepp leesik, a lamellák automatikusan bezáródnak. Ha 2° C alatti a kinti hőmérséklet és csapadék esik a lamellákra, a tető kinyílik, hogy megakadályozza a hó felhalmozódását a tetőn.

ESŐVÍZELVEZETÉS NÉGY CSATORNÁVAL
Négy egymással összekapcsolt esőcsatorna vezeti el a vizet a sarokoszlopokhoz. Ez egy feltűnően elegáns vízelvezetés, nemcsak a rejtett beépített esőcsatornák miatt, hanem a sarokoszlopokban kialakított diszkrét víznyelők miatt is.

LED-SPOT-OK-A-KERETBE-SÜLLYESZTVE

LED SPOT-OK A KERETBE SÜLLYESZTVE
Kérésére a keretet süllyesztett LED SPOT lámpákkal szállítjuk.