EGYEDÜLÁLLÓ VÍZSZINTES SZERKEZET

Ez az innovatív, vízszintes szerkezetű, zárt teraszfedés telepíthető üveggel, szendvics panellel vagy polikarbonáttal is, maximalizálva az otthonába bejutó természetes fényt, miközben véd az esőtől és a hótól. Az üveg, a panel vagy a polikarbonát fedés a szerkezeten belül lejt, ezért a vízelvezetés nem okoz számára gondot, de mindeközben tökéletesen illeszkedik a modern házak geometriájához.

Üveggel vagy árnyékolókkal a pergola oldalai zárhatóak, belső tere fűthető, valamint opcionálisan beépíthető LED világítása éjszakai is kellemes életteret biztosít.

A B700 kiválóan használható stílusos autóbeállónak, a medence mellé pihenőnek, vagy akár zárható melléképületnek is.

A szerkezet hosszában és széltében is sorolható, összeépíthető, ami a lehetőségek széles skáláját nyitja meg.

MŰSZAKI ADATOK

Üveg-, polikarbonát- vagy szendvicspanel fedési lehetőség

Rejtett vízelvezetés az oszlopokon keresztül.

A keretbe építhető (integrált) árnyékoló rolók (screen-ek) választhatóak átlátszó ablakkal, így zavartalan marad a terasz-élmény. A hősugárzó kellemes meleget áraszt, a külön megvásárolható LED-világítás még tovább fokozhatja az exkluzív hangulatot. Az alapszínek fehér vagy antracit szürke textúrált felületűek, de a termék további 200 RAL színben is megrendelhető.

DIMMELHETŐ LED SPOTOK
A LED-es spotlámpák fényereje szabályozható, és a középső gerendába valamint a keretben minden oldalon beszerelhetőek.

BEÉPÍTHETŐ FŰTÉS

Erőteljes fűtés (2000W, 2200W, 3000W) a hűvös estékre. Különböző elemeket kombinálhat egy modulban. Kapható fekete, fehér és eloxált színben. (modelltől függően).

 

Kérjen ajánlatot kötöttségek nélkül!

Pergoláinkat Belgiumban, egyedi igények alapján gyártjuk. Töltse ki űrlapunkat, hogy közösen megtaláljuk az Ön igényeire szabott legjobb megoldást!

MÉRETEK
MAXIMÁLIS MÉRETEK
• a rövid és a hosszú oldal mentén is sorolható
• egy tetőelem mérete: 6m x 2,5m (hossz x szélesség)
• két tetőelem mérete: 5m x 5m vagy 6m x 4m (hossz x szélesség)

ALAP SZÍNEK
ANTRACIT SZÜRKE – TEXTURÁLT FELÜLETTEL
FEHÉR – TEXTURÁLT FELÜLETTEL

TOVÁBBI 200 RAL SZÍNSKÁLÁBÓL VÁLASZTHATÓ EGYEDI SZÍN

MAXIMÁLIS MAGASSÁG
3 m

SOMFY TÁVVEZÉRLÉS

SOMFY TÁVVEZÉRLÉS
A pergola távvezérléssel is működtethető. Elég egyetlen egy SOMFY távirányító egy vagy több árnyékoló roló (screen) mozgatására, a LED világítás vezérlésére és fényerejének szabályozására, vagy épp a hősugárzó kapcsolására.

ESŐVÍZELVEZETÉS NÉGY CSATORNÁVAL
Négy egymással összekapcsolt esőcsatorna vezeti el a vizet a sarokoszlopokhoz. Ez egy feltűnően elegáns vízelvezetés, nemcsak a rejtett beépített esőcsatornák miatt, hanem a sarokoszlopokban kialakított diszkrét víznyelők miatt is.

KERETBE ÉPÍTETT ÁRNYÉKOLÓ ROLÓK
A cipzáras árnyékolók (ZIP screen) szerkezete a terasztető keretébe van rejtetten beépítve. A beépített szerkezet legfeljebb 6 cm széles. Az árnyékoló rolók szélálló ablakokkal vagy átlászó PVC ablaksávokkal is megrendelhetők. Kedvelt megoldás a vendéglátó egységek körében.

HŐSUGÁRZÓ

HŐSUGÁRZÓ
A nagy teljesítményű (akár 3000W) hősugárzó lehetővé teszi, hogy hűvösebb estéken is használhassa teraszát. A távirányítóval feltekerheti a fűtést a maximumra, de beállíthatja 80%-ra vagy 66%-ra is. A formatervezett hősugárzó fekete, fehér és eloxált felületképzéssel is megrendelhető.

AJTÓ PROFILOK
Az ajtóprofillal kiemelheti az Outdoor Living terasz bejáratát. Az ajtókeretbe függőleges árnyékoló szerelhető (ZIP screenek). Választható átlátszó PVC ablakkal is.

HOMLOKZATHOZ RÖGZÍTETT VÁLTOZAT

A B-700 pergola könnyen rögzíthető bármilyen anyagú homlokzathoz.

5 ÉV JÓTÁLLÁS
Az Outdoor Living pergola szerkezetére 5 év jótállást vállalunk, a részegységekre saját szállítása garancia érvényes. Ezek részleteiről ITT olvashat bővebben. 

LED-SPOT-OK-A-KERETBE-SÜLLYESZTVE

LED SPOT-OK A KERETBE SÜLLYESZTVE
Kérésére a keretet süllyesztett LED SPOT lámpákkal szállítjuk.