FÉNYBEN ÚSZÓ NAPPALI, ÁRNYÉKOS TERASZ

B-720 a tökéletes teraszfedés. Az üveg- vagy szendvicspanelekkel ellátott, fix fedéssel és a mozgatható lamellás területek kombinálásával számos lehetőség válik elérhetővé. A fal felöli üveg felületek beengedik a fényt nappalijába, a pergola többi része azonban tökéletesen árnyékolja teraszát.

Innovációnk a vízszintes vázszerkezet, amelyben a fix üveg felületek és a forgatható lamellák azonban lejtenek, így a vízelvezetés elegánsan megoldott a lábakba épített rejtett esőcsatornákon keresztül.

A B-720-ból kültéri konyha, stílusos bár vagy kerti tároló is könnyedén kialakítható. 

Üveggel vagy árnyékolókkal a pergola oldalai zárhatóak, belső tere fűthető és beépített LED világítással éjszakai is kellemes életteret biztosít.

 

MŰSZAKI ADATOK

135 fokban forgatható alumínium lamellák.

Üveg-, polikarbonát- vagy szendvicspanel fedési lehetőség.

Rejtett vízelvezetés oszlopokon keresztül.

A keretbe építhető (integrált) árnyékoló rolók (screen-ek) választhatók átlátszó ablakkal, így zavartalan marad a terasz-élmény. A hősugárzó kellemes meleget áraszt, a külön megvásárolható LED-világítás még tovább fokozhatja az exkluzív hangulatot. Az alapszínek fehér vagy antracit szürke textúrált felülettel, de a termék további 200 RAL színben is megrendelhető.

 

ÁLLÍTHATÓ FÉNYEREJŰ BEÉPÍTETT LED VILÁGÍTÁSOK
A LED-ek fényereje és a fény színe (RGB) szabályozható, és a középső gerendába valamint a keretben minden oldalon körbe beszerelhető. A fényforrások típusa és fajtái szabadon változtathatóak.

 

BEÉPÍTHETŐ FŰTÉS

Erőteljes fűtés (2000W, 2200W, 3000W) a hűvös estékre. Különböző elemeket kombinálhat egy modulban. Kapható fekete, fehér és eloxált színben is

 

Kérjen ajánlatot kötöttségek nélkül!

Pergoláinkat Belgiumban, egyedi igények alapján gyártjuk. Töltse ki űrlapunkat, hogy közösen megtaláljuk az Ön igényeire szabott legjobb megoldást!

MÉRETEK
MAXIMÁLIS MÉRETEK
Egy tetőelem mérete: 6m x 6m vagy 6m × 7m (hossz x szélesség).

SZÍNEK
Antracit szürke – texturált felülettel.

Fehér – texturált felülettel.

További 200 választható RAL szín.

MAXIMÁLIS MAGASSÁG
3 m

LAMELLÁKBA SÜLLYESZTETT FEHÉR LED VILÁGÍTÁS

LAMELLÁKBA SÜLLYESZTETT FEHÉR LED VILÁGÍTÁS
A lamellákba süllyesztett fehér LED világításnak köszönhetően alkonyat után is folytatódhat a parti a kertben. Az erős LED-ek elegendő fényt adnak a vacsorához, de akár az olvasáshoz is késői órákon. A világítást SOMFY-vezérlés irányítja – csakúgy mint a lamellák forgatását és a függőleges árnyékoló rolók (screen-ek) mozgatását.

KERETBE ÉPÍTETT ÁRNYÉKOLÓ ROLÓK
A cipzáras árnyékolók (ZIP screen) szerkezete a terasztető keretébe van rejtetten beépítve. A beépített szerkezet legfeljebb 6 cm széles. Az árnyékoló rolók szélálló ablakokkal vagy átlászó PVC ablaksávokkal is megrendelhetők. Kedvelt megoldás a vendéglátó egységek körében.

SOMFY TÁVVEZÉRLÉS

SOMFY TÁVVEZÉRLÉS
A pergola távvezérléssel is működtethető. Elég egyetlen egy SOMFY távirányító a lamellák forgatására, egy vagy több árnyékoló roló (screen) mozgatására, a LED világítás vezérlésére és fényerejének szabályozására, vagy épp a hősugárzó kapcsolására.

HŐSUGÁRZÓ

HŐSUGÁRZÓ
A nagy teljesítményű (2000 W) hősugárzó lehetővé teszi, hogy hűvösebb estéken is használhassa teraszát. A távirányítóval feltekerheti a fűtést a maximumra, de beállíthatja 80%-ra vagy 66%-ra is. A hősugárzó eloxált felületképzéssel is megrendelhető.

HOMLOKZATHOZ RÖGZÍTETT VÁLTOZAT
Az Outdoor Living pergola könnyen rögzíthető bármilyen anyagú homlokzathoz.

AJTÓ PROFILOK
Az ajtóprofillal kiemelheti az Outdoor Living terasz bejáratát. Az ajtókeretbe függőleges árnyékoló szerelhető (ZIP screenek). Választható átlátszó PVC ablakkal is.

5 ÉV JÓTÁLLÁS
Az Outdoor Living pergola szerkezetére 5 év jótállást vállalunk, a részegységekre saját szállítása garancia érvényes. Ezek részleteiről ITT olvashat bővebben. 

IRÁNYÍTOTT LED VILÁGÍTÁS

FELFELÉ VAGY LEFELÉ IRÁNYÍTOTT LED VILÁGÍTÁS
A pergolához rendelhető direkt (lefelé irányított) vagy indirekt (felfelé irányított, szórt fény) LED világítás.

LED-SPOT-OK-A-KERETBE-SÜLLYESZTVE

LED SPOT-OK A KERETBE SÜLLYESZTVE
Kérésére a keretet süllyesztett LED SPOT lámpákkal szállítjuk.

ESŐ- ÉS HÓÉRZÉKELŐ

ESŐ- ÉS HÓÉRZÉKELŐ
A diszkréten beépített hó- és esőérzékelő szenzor megvédi a terasz illetve kerti bútorát akkor is, ha Ön nincs otthon. Amint az első esőcsepp leesik, a lamellák automatikusan bezáródnak. Ha 2° C alatti a kinti hőmérséklet és csapadék esik a lamellákra, a tető kinyílik, hogy megakadályozza a hó felhalmozódását a tetőn.

ESŐVÍZELVEZETÉS NÉGY CSATORNÁVAL
Négy egymással összekapcsolt esőcsatorna vezeti el a vizet a sarokoszlopokhoz. Ez egy feltűnően elegáns vízelvezetés, nemcsak a rejtett beépített esőcsatornák miatt, hanem a sarokoszlopokban kialakított diszkrét víznyelők miatt is.