Újdonság: Brustor B200 XL pergola fahatású lamellákkal

Tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy egy terasz kialakításánál is elengedhetetlen a kellemes atmoszféra és a hívogató otthonosság. Ezért is örülünk, hogy bemutathatjuk a Brustor brandünk legfrissebb innovációt, a B200 XL pergola fahatású lamelláit. 

A Brustor fahatású lamellákat úgy tervezték meg a dizájnerek, hogy tökéletesen leutánozzák a valódi tölgyfelület természetes szépségét, amellett, hogy magas minőségű, porfestett alumíniumból készülnek. Végeredményképpen a fa otthonos külleme az alumínium tartosságával párosul, egy könnyen tisztítható és karbantartható felületet létrehozva. Így nem kell aggódnunk azon, hogy ekkora felületeknél a lamella eldeformálódik, vetemedik vagy elszíneződik, fakul, ami a valódi fa esetében gyakran előfordul. 

A fahatású lamellák újdonságként kizárólagosan a legnépszerűbb pergolamodellünknél, a B200 XL-nél érhetőek el, beépített LED-del vagy anélkül. 

Nézzük a Brustor B200 XL fahatású lamellák előnyeit: 

  • A természetes tölgyfelület otthonos hatása: a tölgyhatású lamellák autentikusak, melegséget és otthonosságot, hívogató atmoszférát kölcsönöznek a teraszának. 
  • Magas minőségű, porfestett alumínium: a Brustor tudatosan választja a B200 XL lamella teljes felületén, minden oldalán a porfestett megoldást, így teljesen mindegy, hogy a lamellák milyen pozícióban állnak, mindig a tölgyhatású felületet fogjuk látni. Így érjük el az autentikus küllemet, ellentétben a máshol gyakran használt filmréteggel való borítással, ahol csak a lamella alsó része kap izgalmasabb felületet. 
  • Nincs eldeformálódás, elszíneződés: azzal, hogy alumíniumot használunk fa helyett, nem kell aggódnunk az extra karbantartási munkák miatt, amik a valódi fa esetében a természetes elhasználódás miatt előfordulnak. 
  • Egyszerű karbantartás: a Brustor fahatású lamellája minimális karbantartást igé Könnyű tisztán tartani, és hosszú évek intenzív használata után is ugyanolyan színű marad, mint újkorában. 
  • Színtartás: a porfestési technológiának köszönhetően a lamellák hosszú ideig tartják a színüket, felületmintájukat, ezzel biztosítva a terasz (szinte gondozásmentes) szép megjelenésé
Facebook
Twitter
LinkedIn