Brustor üvegfalak

Üvegfalak

Fedezze fel a modern teraszélmény csúcsát a Brustor üvegfal rendszereivel! Nincs több bosszankodás a rossz idő miatt, esőáztatta kerti party, baráti grillezés a szélben, családi vacsora a kellemetlen hűvös estéken. Egész évben élvezheti a természet közelségét, kompromisszumok nélkül.

Ismerje meg a legújabb trendeket és technológiákat, amelyekkel minden igényt kielégítően alakíthatja ki a teraszát a hőszigetelt toló üvegfalaktól kezdve a keret nélküli lapozható üveglapokig.

Válogasson prémium üvegfalaink között, és találja meg azt, amelyik leginkább illik otthonához és életstílusához!

Toló üvegfal keret nélküli üveglapokkal

Elhúzható rendszerek

Toló üvegrendszer keretes, hőszigetelt, dupla üvegezésű panelekkel. Az egyes üvegpanelek kényelmesen csúsztathatók és csendesen elmozgathatók – akár csak az egyik oldalra, vagy párhuzamosan mindkettőre (szétnyíló). Az üveglapok egy sínrendszerben mozognak, amelyek olyan alacsonyak, hogy egyáltalán nem jelentenek elbotlásveszélyt a használat közben.

A keret nélküli üvegfalak edzett üvegből (ESG) készülnek. Ideálisak olyan helyszíneken, ahol fontos szempont a minél nagyobb átláthatóság vagy a természet közelsége, hiszen az üveg a térelválasztás, a védettség és a panoráma tökéletes kombinációját nyújtja. Az üveglapok 8 mm vagy 10 mm vastagok lehetnek – a szükséges méretet egyedileg határozzuk meg. A tolható üvegfalak alsó megtámasztásúak, így súlyukkal nem terhelik a födémet vagy a tető, illetve pergola szerkezetét.

Lapozható keret nélküli üveglapok

Lapozható rendszerek

A lapozható üvegrendszerek hőszigetelt változatai kitűnő választást jelentenek szinte bárhol, ahol rugalmas megoldásra van szükség. Nyitott állapotban szabad, nyílt tereket biztosítanak, zárt helyzetben pedig a jó kilátás mellett biztonságos védettséget nyújtanak. A panelek mozgatását a sínekben erős (alsó és felső) görgők könnyítik meg. Működtetése rendkívül egyszerű – az egy sínben elhelyezkedő panelek első tagja ajtóként funkcionál, melyet kinyitva a többi egységet is ki lehet „lapozni”.

A lapozható üvegfal előnye, hogy nyitott állapotban a legnagyobb szabad átjárást biztosítja. A lapozható üvegrendszerek nem hőszigetelt változatát egyrétegű üveggel szereljük. Kitűnő megoldást jelent szinte bárhol, ahol rugalmas megoldásra van szükség. Nyitott és zárt helyzetben is tágas térérzetet és jó kilátást biztosít, ugyanakkor lehetővé teszi a diszkrét térelválasztást. A sorban elhelyezkedő panelek első tagja ajtóként funkcionál – ezt kinyitva lehet a többi egységet is mellé húzni.

Vizszintes tagolású nyitható üvegfal

Guillotine rendszerek

Vízszintes tagolású, motoros mozgatású üvegrendszer. Egyesíti az üvegfal és a korlát funkcióit – felhúzva üvegfalként, leengedve üvegkorlátként funkcionál. Az alumínium keretnek köszönhetően rendkívül erős szerkezetű. Két rétegű hőszigetelt üvegezéssel és egy rétegű 8 vagy 10 mm vastagságú üveggel is rendelhető.

Minőség és garancia

 • Bevonat

  Az általunk használt, kiváló minőségű porfestéssel létrehozott felületképzés Qualicoat minősítéssel rendelkezik.

 • Szövetek

  A Brustor által beépített szövetek lángterjedés állóság szerinti besorolása M2 (NF P 92-501 szerint).

 • CE jelölés

  Minden Brustor árnyékoló termék megfelel az európai szabványoknak.

 • 5 év garancia

  A Brustor Magyarország Kft. a pergolák és a Sunprotection termékek alkatrészeire, valamint a mozgató motorokra 5 év jótállást vállal.

A Brustor a SOLLIS Outdoor Living csoport tagja:

Széchenyi 2020