Brustor Magyarország munkatársak

A tervezéstől a kivitelezésig

A Brustor egy családi vállalkozás, amely immár több évtizede kizárólag kiváló minőségű terasztetők, árnyékolók és rolók gyártására összpontosít. Az innováció, a minőség és az egyedülálló technológia továbbra is sikerünk kulcsa. Több éves tapasztalatunkat kamatoztatva ma már minden árnyékolási igényt kielégítünk.

Dolgozóink jelentik számunkra a legfontosabb értéket. Képzett csapatunk minden tagját innovatív gondolkodásmód és cselekvés jellemzi. Akár a gépeinket üzemeltetik, akár értékesítési feladatokat látnak el, termékeket telepítenek vagy újabb technológiákat kutatnak, munkájukat a legnagyobb gondossággal és rugalmassággal végzik. Munkatársaink kivétel nélkül tapasztalt, motivált, ügyfélközpontú szakemberek, akik a minőséget és a vásárlói elvárásokat helyezik előtérbe. Vásárlóink visszajelzései alapján az értékesítő, felmérő és beépítő csapatunk igényes megjelenésének, professzionális felszereltségének, precíz, tiszta munkavégzésének is köszönhető, hogy élen járunk az építőiparban.

Az ajánlatkéréstől a kivitelezésig, cégünk mindvégig egy kézben tartja a folyamatokat: nincsenek alvállalkozóink vagy külsős partnereink. A minden részletre kiterjedő egyeztetés után építészeinkkel közösen megtervezzük, majd legyártatjuk az Ön egyedi igényeire szabott terméket, ezt követően pedig kollégáink segítségével felépítjük és beüzemeljük pergoláját.

Brustor Magyarország beépítő csapata

Kivitelező csapat

Munkatársaink kivétel nélkül tapasztalt, motivált, ügyfélközpontú szakemberek, akik a minőséget és a vásárlói elvárásokat helyezik előtérbe. Vásárlóink visszajelzései alapján az értékesítő, felmérő és beépítő csapatunk igényes megjelenésének, professzionális felszereltségének, precíz, tiszta munkavégzésének is köszönhető, hogy élen járunk az építőiparban.

„Tegnap felszerelték nálunk a kollégáik a napellenzőt. A párom volt otthon, és a lelkemre kötötte, hogy mindenképpen mondjam el, hogy milyen profin dolgoztak, és hogy mennyire intelligensek voltak. Szóval szép munka, profi csapat! Gratulálok! Marton Laci is végig rugalmas, precíz, segítőkész volt. Szívesen ajánlom a céget másoknak is.”
Koncz András
ügyfél

A Brustor a SOLLIS Outdoor Living csoport tagja:

Széchenyi 2020