Napvitorlák

Az árnyékoló-vitorlák úttörőjeként a SOLIDAY az alapítástól kezdve nagy figyelmet fordított az anyagok tervezésére, funkcionalitására és minőségére. Évtizedes tapasztalata és következetes innovációja révén a SOLIDAY olyan szabadalmakat tudott kifejleszteni, amelyek úttörőek voltak az egész napvitorla-iparág számára. A SOLIDAY elsőként alkalmazta a vertikálisan állítható magasságú tartóoszlopot napvitorla-rendszereinél, ami lehetővé teszi a megfelelő és folyamatos árnyékolást a lemenő nap fényében is. A legfontosabb innovációjuk a szabadalmaztatott terhelésfüggő feszítési technológia, amivel az automata, SOLIDAY C típusú modell kiengedett napvitorlája a viharos szélben sem rongálódik vagy okoz balesetet. Ez a teleszkópos működésű pillér-technológia rendkívül rugalmassá teszi a vitorlák feszítését: egy-egy nagyobb széllökésben például lazítja a feszítőkötelet, ezzel engedi, hogy belekapjon a szél a vitorlába, majd a széllökést követően egyből visszafeszíti alapállásba, megelőzve a tartórendszer károsodását.

Soliday C napvitorla
 • Droppole design árbóc

  A droppole egy speciálisan tervezett napvitorla oszlop, amely alumíniumból készült, és a legmagasabb elvárásoknak felel meg. A különleges csepp alakú forma a szélirányban négyszeres merevséget ad a oszlopnak, és lehetővé teszi, hogy egyenesen vagy standard 10°-os szögben legyen elhelyezve. Az összes kábel és elektromos vezeték a lehetséges kiegészítők számára rejtve van az oszlop belsejében, így tiszta, visszafogott megjelenést biztosít, ami rendkívül egyedi.

 • Kiváló minőségű kültéri szövetek

  A SOLIDAY tökéletes napvitorla-szövetet kínál minden célra és igényre, beleértve a SOLTIS 92 és az AUSTROSAIL NANO anyagokat is – mindezt a színek széles választékában, bármilyenek is legyenek az időjárás körülményei. Az anyag minősége hosszantartó és könnyen gondozható, és nem csak tökéletes védelmet nyújt a káros UV-sugaraktól, de 100% napzárást biztosít, és még a kíváncsi tekinteteket is kizárja.

 • Egyedi magasságbeállítás

  Csak a SOLIDAY napvitorláival tudja gondtalanul élvezni a szerkezet nyújtotta kellemes árnyékot még késő délután is.

  A magasságállító-rendszer egy alumíniumból készült csúszósínre van felszerelve, amely folyamatos beállítást tesz lehetővé 1,5 m-es tartományban. Ez különösen fontos, mivel a késő délutáni órákban a nap lejjebb megy az égen.

 • Rozsdamentes acél vagy alumínium oszlopok

  A SOLIDAY elegáns oszlopai kiemelkedő tartóssággal és magas anyagminőséggel rendelkeznek. Hasonlóan a windszörfösök által használt árbócokhoz, a SOLIDAY árbóc magától visszaáll az eredeti egyenes állapotába, még extrém terhelés esetén is. A vásárlók választhatnak rozsdamentes acélból vagy rendkívül strapabíró anodizált alumíniumból készült oszlopok között.

 • Nagy teljesítményű, csúcskategóriás napvitorla szövetek

  A legmodernebb lézeres vágással készült egyedi méretű vitorla magas minőségű szövetből és négyrétegű megerősítéssel rendelkezik a sarkoknál, melyet ultrahangos technológiával hegesztett varratok tesznek tökéletesen tartóssá, míg a legmagasabb szintű csillogás- és UV-védelem gondoskodik a hosszú távú védelemről.

Soliday M

Soliday M napvitorla
Soliday M napvitorlarendszer
Soliday M egyedi napvitorlák
Napvitorla egyedi tervezéssel
Speciális csörlő automata napvitorlához

Légies kialakítással és rendkívül változatos telepítési lehetőségekkel rendelkező, pillanatok alatt fel- és kitekerhető, valamint bármely helyzetben rögzíthető vitorlarendszer. Az átlós tengely elegáns kialakítású és akár 13 m hosszával lenyűgöző díszévé válik kertjének. A SOLIDAY M fel van szerelve az autorelease biztonsági csomaggal, és opcionálisan magasságállítással és kötélfék funkcióval is kapható.

 • Mérettartományok:3×3 m-től 8×8 m-ig terjed, nem téglalap forma esetén 10×6 m is rendelhető
 • A vitorla mérete:max. 65 m²
 • Tengelyméret:max. 13 m

Soliday X

Félig automatikus napvitorla
Félig automatikus napvitorla

A SOLIDAY X a félig automatikus napvitorlák új generációja. A kötél lazításával a napvitorla magától feltekeredik, mindezt egyetlen kötél segítségével. Ugyanolyan könnyen kezelhető akár 45 m2-es vitorlaméretnél is.

 • A vitorla mérete:45 m²
 • Tengelyméret:max. 8 m

Automata rendszerek

Az egyedi SOLIDAY gördülő rendszerünknek köszönhetően napvitorlája könnyen és kényelmesen kinyitható és visszatekerhető távirányítóval. A SOLIDAY által tervezett speciális csörlő lehetővé teszi a napvitorla folyamatos magasságbeállítását, biztosítva ezzel a folyamatos árnyékbeállítást - különösen fontos ez késő délután, amikor a nap alacsonyan jár az égen.

 • Intelligens oszlop technológia

  A szabadalmaztatott SOLIDAY oszloptechnológia alkalmazásával folyamatos esővíz-elvezetést biztosítunk. Ez pedig gyakorlatilag vízállóvá teszi a napvitorláját.

 • Kényelmes működtetés

  Rádióvezérlés segítségével a vitorla teljesen automatikusan kinyílik és feltekeredik egy átlós középső tengelyen keresztül, így folyamatosan állítható minden helyzetben.

 • Nagyobb biztonság az intelligens technológián át

  Kérésre a SOLIDAY-C rendszert szél- és napszenzorokkal is felszerelhetjük. Ezek független, önszabályozó vezérlést biztosítanak a napvitorla számára, és a legmagasabb szintű biztonságot garantálják akkor is, amikor nincs otthon.

 • Teljesen automatizált roll-up rendszer

  A speciális "SOLIDAY-Welle" tengely lehetővé teszi a napvitorla teljesen automatikus kinyitását és visszatekerését.

Soliday C

Vízálló napvitorla
Egyedi napvitorlák
Egyedi napvitorlák
Egyedi napvitorlák
Egyedi napvitorlák
Egyedi napvitorlák
Egyedi napvitorlák
Napvitorla oszlop és tengely
Egyedi napvitorlák
Egyedi napvitorlák

A teljesen automatikus SOLIDAY-C napvitorla szél- és napérzékelőkkel felszerelve biztosítja a vitorlarendszer független, önszabályozó vezérlését, és ezáltal maximális biztonságot nyújt. Az átlósan gördülő SOLIDAY-C a dinamikus vitorlafeszítés új, szabadalmaztatott technológiáján alapul. A hirtelen terheléseket, pl. erős széllökéseket vagy extrém esőzéseket tompítja a napvitorla, amelynek teleszkópos pillére mindig akkora erővel feszíti a vitorlát, amekkorával szükséges. A dinamikus vitorlafeszítés a garanciája annak, hogy a SOLIDAY-C – megfelelő tervezés mellett – nap- és esővédelmi rendszerként egyaránt funkcionál.

 • Automata ki- és betekerés
 • A vitorla mérete:max. 85 m²
 • A vitorlavászon élettartama:több mint 10 év

Soliday CS

Napvitorla homlokzathoz rögzítve
Napvitorlarendszer homlokzathoz rögzítve
Napvitorla 5x7 méretben
Napvitorla árnyékolás teraszra
Automata napvitorla
Automata napvitorlarendszer
Napvitorla feszítési technológia

A hagyományos napellenzőkhöz képest a SOLIDAY-CS kivételesen nagy felületű árnyékolást kínál teljesen automatikus rádióvezérlés által nyújtott kényelemmel. A SOLIDAY-CS vászon egy vízszintes, motoros tengelyre van feltekerve. A vitorla lehet háromszög alakú egy árboccal vagy négyzet alakú két árboccal, vízszintesen vagy lejtősen tetszés szerint. Ez az innovatív napvitorla koncepció a nap- és esővédelemmel teljesen új dimenziókat nyit meg a terasz használatban. A „Twin” típus maximális vitorla mérete 110 m².

 • Egyedi magasságállítás
 • Nap- és esővédelem
 • A vitorlavászon élettartama:több mint 10 év
 • A vitorla mérete:65 m²

Minőség és garancia

 • Bevonat

  Az általunk használt, kiváló minőségű porfestéssel létrehozott felületképzés Qualicoat minősítéssel rendelkezik.

 • Szövetek

  A Brustor által beépített szövetek lángterjedés állóság szerinti besorolása M2 (NF P 92-501 szerint).

 • CE jelölés

  Minden Brustor árnyékoló termék megfelel az európai szabványoknak.

 • 5 év garancia

  A Brustor Magyarország Kft. a pergolák és a Sunprotection termékek alkatrészeire, valamint a mozgató motorokra 5 év jótállást vállal.

A Brustor a SOLLIS Outdoor Living csoport tagja:

Széchenyi 2020