Brustor napvitorlarendszer árnyékoló

Kültéri árnyékolás

Válassza az árnyékolás és a stílus tökéletes kombinációját! Prémium minőségű napvitorláink, ZIP screen-jeink vagy karos napellenzőink rugalmas kialakítást tesznek lehetővé, a legmagasabb szintre emelve terasza kényelmét. Élvezze az otthona vagy kertje kényelmét, szépségét, akár napfényes, akár hűvös időben!

Napvitorlák

Prémium minőségű szövetek egyedülálló pillértechnológiával

A napvitorla elegáns és modern megjelenésével széles körben alkalmazható, és könnyen felszerelhető. Rugalmas kialakítása lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon a változó időjárási körülményekhez, és szabályozza a napfényt és az árnyékot az Ön igényei szerint. Választékunkban automata és manuális kivitelű modelleket is talál. A SOLIDAY C és M típusú napvitorlák eltérnek a klasszikus fixen kifeszített árnyékolóktól, mert egy központi tengelyre tekerednek fel, illetve le. Rögzíthetők oszlopokon és fali konzolokon, innovációjuk pedig a szabadalmaztatott terhelésfüggő feszítési technológia, amivel az automata, SOLIDAY C típusú modell kiengedett napvitorlája viharos szélben sem rongálódik vagy okoz balesetet

Soliday C napvitorla

Karos napellenzők

Klasszikus napellenzők, a modern élethez tervezve

A karos napellenzők klasszikus megjelenésükkel és hatékony árnyékolási képességükkel ideálisak mind otthoni, mind üzleti környezetben. Könnyen kezelhetők, és széles választékban elérhetők, hogy kielégítsék az Ön egyedi igényeit és stílusát.

Brustor napellenzők

ZIP screenek

Magas minőségű szövetből készült, vezetősínen feszített árnyékolók

A ZIP screen árnyékolók letisztult designjukkal és könnyű kezelhetőségükkel nyújtanak tökéletes megoldást az ablakok, erkélyek és teraszok árnyékolására. A speciális ZIP sínrendszer lehetővé teszi, hogy a vászon feszített maradjon és ellenálljon a szélnek és más időjárási viszontagságoknak.

Brustor oldalárnyékolók

Minőség és garancia

 • Bevonat

  Az általunk használt, kiváló minőségű porfestéssel létrehozott felületképzés Qualicoat minősítéssel rendelkezik.

 • Szövetek

  A Brustor által beépített szövetek lángterjedés állóság szerinti besorolása M2 (NF P 92-501 szerint).

 • CE jelölés

  Minden Brustor árnyékoló termék megfelel az európai szabványoknak.

 • 5 év garancia

  A Brustor Magyarország Kft. a pergolák és a Sunprotection termékek alkatrészeire, valamint a mozgató motorokra 5 év jótállást vállal.

A Brustor a SOLLIS Outdoor Living csoport tagja:

Széchenyi 2020