Inspirációk

Az utóbbi években egyre többen adják át magukat a kültéri életnek, többek között a hagyományos teraszokból “kinőtt” úgynevezett kerti szobákkal. Inspirálódjon cikkeinkből, ismerje meg komplex kültéri megoldásainkat!

Brustor Pergola 1

5 fontos dolog, amit nem is gondolna, hogy kifizet a Brustor pergola árával 

Egy Brustor alumínium pergola (vagy más árnyékolási megoldás) árát nem csak maga a szerkezet, hanem egyéb tényezők is befolyásolnak, attól függően, hogy Önnek pontosan mire van szüksége, milyen igényt szeretne kielégíteni.

Lamellas Brustor Pergola

5 tévhit a fából készült és a bioklimatikus pergolákkal kapcsolatosan 

A kérdés pedig nem az, hogy melyik a jobb megoldás, hanem, hogy melyik illik a mi igényeinkhez, a mi életvitelünkhöz, a házunk stílusához a legjobban. Összegyűjtöttük néhány tévhitet a fa pergolával és a modern bioklimatikus pergolával kapcsolatosan, hogy Ön könnyebben tudjon dönteni, ha a teraszának bővítéséről, beépítésről, árnyékolásáról kezdett gondolkodni.

Louvre Wood Look Photo (3)

Újdonság: Brustor B200 XL pergola fahatású lamellákkal

Tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy egy terasz kialakításánál is elengedhetetlen a kellemes atmoszféra és a hívogató otthonosság. Ezért is örülünk, hogy bemutathatjuk a Brustor brandünk legfrissebb innovációját, a B200 XL pergola fahatású lamelláit. 

B300 Photo (91)

Milyen színű pergolát válasszak?

A színválasztékunkban könnyű elveszni, ezért most abban szeretnénk segíteni, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a pergolánk és lamellánk színének kiválasztásakor:

Photo B200 Xl Brustor   Ref 2022 D E21 (7)

A pergola már nem csak árnyékol, de eső és szél ellen is védelmet nyújthat!

Aki ma árnyékoláson gondolkozik előbb-utóbb találkozni fog a modern, alumíniumból készült bioklimatikus pergolával, ami már nem csak egy klasszikus teraszfedés, hanem számos nagyon hasznos tulajdonsággal is rendelkezik. 

Lucas Lounge Set Outdoors  09

Hogyan rendezze be teraszát kerti bútorral, úgy, mint egy profi lakberendező? 

Először is: a terasza az otthona része. Akkor fogja igazán jól éreznie magát, ha a terasza - csakúgy, mint a belső terei – egyediek, nem az aktuális divattrendeket másolja és csakis az ön életéhez van szabva!  Ha már szépen kialakított egy védett teraszt, emelt fölé egy pergolát, üvegoldalakkal vagy oldalárnyékoló vásznakkal körbehatárolta, kialakult egy izgalmas kinti-benti tér, akkor nincs más hátra, mint berendezni úgy, hogy izgalmas, egyedi, stílusos legyen, strapabíró, de mégis menő kerti bútorokkal, kiegészítőkkel. Nézzük sorra, hogyan tervezheti meg álomteraszát, úgy, mintha azt egy lakberendező tenné.  

Brustor Garden Expo 2

A szabadság luxusa: kerti szobák

Brustor Magyarország a GardenExpo 2024-en. 

A Brustor a SOLLIS Outdoor Living csoport tagja:

Széchenyi 2020