Kerti bútorok és kiegészítők

A Brustornál tudjuk, hogy minőségi szabadidőt csak minőségi környezetben lehet teljes egészében kiélvezni. Éppen ezért fontos küldetésünknek tartjuk, hogy pergoláink mellé olyan kiváló partnerek termékeit kínáljuk, amivel új szintre emelheti a teraszán, kertjében töltött időt.

Fortuna Modular Lounge Set - kültéri bútorok

4 Seasons Outdoor kerti bútorok

Kiváló minőségű kültéri bútorok, szenvedéllyel tervezve

A 4 SEASONS OUTDOOR kollekcióját a különleges, innovatív, időtlen és sokszor meglepő részletek jellemzik. A holland cég dizájnereit a magas minőség, a nagyszerű kényelem és a minden időjárási viszonyoknak ellenálló kültéri bútorok tervezése vezérli.

Kitűnő dizájn és magas minőség: a 4SO saját csapat alkotja és fejleszti a bútorokat a lehető legnagyobb figyelemmel a kényelemre és tartósságra, legyen az egy kényelmes karfa, egy különleges láb vagy a meglepő színkombinációk. A fonott bútorok átlagosan 3 nap alatt készülnek el: mind kézzel, egyedileg. Minőség, kézművesség és a dizájn szeretete a három legfontosabb összetevője a 4SO kültéri bútorainak.

Life 14 0085 093 385 F Sunlounger Del Low Lava Bco L 01 - kültéri bútorok
Lucas Lounge Set Outdoors - kültéri bútorok
Fortuna Modular Lounge Set 01 - kültéri bútorok
Lucas Daybed With Volta Side Table Outdoor 02 - kültéri bútorok
Ibiza Modular Lounge Set Outdoor 01 - kültéri bútorok
Lounge Sop Lounge - kültéri bútorok
Lounge Frt Corner Set - kültéri bútorok
Lounge Sor Corner Set - kültéri bútorok
LIFE - kültéri bútorok
LIFE - kültéri bútorok

Termékdesign koncepciók

 • Bohemian - bézsek, bronzok és tengerparti hangulat

  A 4SO legjátékosabb bútorai, tele jó energiával. Lazításra és a baráti társaságban töltött időre hívnak. Azoknak az örökifjaknak szólnak, akik imádnak a szabadban lenni. A játékos designelemek és a jópofa részletek már önmagukban fiatalos és energikus hangulatot teremtenek. Szóval, nekünk már csak annyi a dolgunk, hogy egy pohár rozéval hátradőljünk és élvezzük a barátainkkal (és a bútorainkkal) együtt töltött időt.

 • Naturals - anyagok és tónusok a természetből kölcsönözve

  Ezt a koncepciót azért alkottuk meg, hogy kiszakadhass a mindennapi életből és teljesen átadhasd magadat a természet elbűvölő szépségének. Ez a kollekció segíti, hogy szárnyaljon a képzeleted, kalandozzon az elméd, és tökéletes egyensúlyt kínál a kényelem és a stílus között mindazoknak, akik nyugalomra és békességre vágynak. Őszinte, karakteres, természetes.

 • Essentials - időtlen alapdarabok

  Ragadd meg a folyton mozgásban lévő élet lényegét időtlen designdarabokkal. Könnyen kombinálható és könnyen alakítható, sokoldalú kerti bútorok, azok számára, akik olyan stílussal azonosulnak, ami hosszú távon megállja a helyét. Modern és elegáns stílus, a városi élet lendületével.

 • Earth - a föld inspirálta nyugalom

  Szabadítsd fel a gondolataidat és add át magadat a lassabb tempónak. Földszínekkel, lágy ívekkel és természetes anyagokkal teremt ez a design irány igazi, mai tereket. Merülj el az egyszerűségben és találd meg a harmóniát és feltöltődést egy olyan kültéri élményben, amely teljesen a nyugalomról szól.

Anyagok

Kitűnő anyagok teszik a legjobbakká a 4SO kültéri bútorokat

A 4 Seasons Outdoor minőségi tervezésének végeredménye: stílusos és strapabíró kertibútorok, minden évszakban. Tapasztalt vezető tervezőink csak olyan innovatív anyagokat használnak, amelyek kompromisszumok nélkül időjárásállóak. Ezzel garantáljuk a design bútoraink magas minőségét, amely lehetővé teszi a napsütés végtelen élvezetét, ugyanakkor ellenállnak a záporoknak, hidegnek. Négy évszakban kint, a beltéri bútorok kényelmével.

 • Kerámiafelületek

  A kerámia a világ legkeményebb felülete a gyémánt után. A kerámiát különböző természetes anyagok, köztük agyag, felhasználásával, összekeverésével készítik. Nagyon magas hőfokon égetik ki, ezzel egy könnyű, de nagyon erős felületet kapunk, ami szinte teljesen ellenáll a karcolásnak, ütésnek és az extrém hőmérsékletingadozásnak, így akár egy forró serpenyőt is rátehetünk, illetve fagyban is kint hagyhatjuk a kertben. Teljesen megtartják a színüket, nagyon higiénikus felületek, igazán könnyű tisztítani.

 • Poliester

  A polipropilén és a poliester nagyon hasonló anyagok - mindkettőt használjuk a 4SO-nál. A poliester szakítószilárdsága ugyanakkor nagyobb, erősebb és ellenáll a nedvességnek. Kevésbe nyúlik, így a kültéri szőnyegek szegéséhez használjuk. A szövetszálákat színezzük, nem a kész anyagot, így a végeredmény egy nagyon természetes küllemű design.

 • HPL dekoritlemez

  A dekoritlemezt több polyester réteg összepréselésével készítik. Az így nyert tömb nagyon ellenálló, masszív, teherbíró és időjárásálló. A felső és alsó rétegek többféle megjelenésben, felületben érhetőek el és megóvják a tömböt a szennyeződéstől, a párától és az UV sugaraktól, könnyen tisztítható felületet képezve.

 • Polipropilén

  A polipropilén szintetikus rostokból szőtt anyagokból csodás struktúrájú anyagokat tudunk létrehozni. Az ilyen termékek kiválóan tartják a formájukat, nem nyúlnak és nem fakulnak. Vízlepergető hatásuk miatt hamar száradnak. Jellemzően a kültéri szőnyegeink készülnek festett polipropilén rostokból.

 • Napernyővászon

  A 4SO napernyővásznak kétféle anyagból, 220 gr. polyesterből vagy 195 gr. solefin textilből készülhetnek. A kettő közül a solefin ellenállóbb, nem színeződik el, nem fakul és ellenállóbb az időjárási viszontagságoknak. A polyester napernyővásznak UFP (Ultraviolet Protection Factor, azaz UV ellenállósági tényező) indexe 30+, míg a Solefin UFP indexe 50+, azaz a lehető legmagasabb. A polyester így 95,9-97,5%-ban szűri az UV sugárzást, míg a Solefin 97,5-99+%-ban.

 • Teak fa

  A teak keményfa természetes olajokat tartalmaz, ami miatt ellenálló az időjárás viszontagságainak. Különösebb kezelés nélkül, ez a természetes védekezése egy idő után világosszürke árnyalatot kölcsönöz a teák felületének, szépen patinásodik, a körülményektől függően 3-12 hónap alatt. Folyamatos kezeléssel, ápolással a teak eredeti élénk tónusa megtartható. A 4SO magas minőségű teak fa, SVLK/V jelű tanusítvánnyal rendelkezik.

 • Fonott zsineg

  A 4SO zsinegek szintetikus szálak tripla összefonásával készülnek, amik erőssé, de mégis nagyon könnyű anyaggá teszik - a kötélnél valamennyire erősebb, a rattannál pedig valamennyire gyengébb. További előnye, hogy az ezzel készült design nagyon hasonlít a természetese fonott bútorok küllemére, ám sokkal ellenállóbbak, tartják a formájukat, színüket. Teljesen vízállóak, mert a vízfelszívó képességük 0%, minden folyadékot lepergetnek. Ellenállnak a sónak és a kloridoknak is, így medence mellé vagy tengerpartra kitűnő választás.

 • Alumínium

  Ez egy időjárásálló, nagyon könnyű anyag, így kitűnő választás az alumíniumból készült bútor a kültéri élethez, a teraszok gyors átrendezéséhez. Megmunkálása igen egyszerű, ezért a felhasználása nagyon széleskörű, a 4SO-nál is: a legtöbb bútorunk váza alumínium, mivel időjárásállóak, nem rozsdásodnak és könnyűek. Felületük porfestett, ami karcállóvá teszi.

 • Kötél

  Minden 4SO bútor kötélanyaga polipropilénből készül, biztosítva annak feszességét. A kötél borítása acril anyag, ami magas UV-álló, vízlepergető, ugyanakkor kellemes tapintása van. A 4SO kötelek egészségre káros anyagokat nem tartalmaznak, teljesen újrahasznosíthatóak. Rugalmassága és könnyen formázása miatt kitűnő textúrákat kölcsönöznek a bútoroknak.

 • Rozsdamentes acél

  Nemes és luxus anyag, ami tökéletes a kültéri használathoz. A rozsdamentes acél erős és némileg mégis rugalmas. A 4SO-nál porfestett csőacél formában használjuk a bútoroknál.

 • Négyévszakos kültéri párnák

  A 4SO teljes kollekciójában a bútorok párnái olefin párnahuzattal és penészálló szivaccsal készülnek. Az olefin anyag rostjai rendkívül tartós anyagok, ellenállnak az UV sugárzásnak, a hőmérsékletingadozásnak és gyorsan száradnak, nem fakulnak és a beltéri bútorokon megszokott puhasággal, tapintással rendelkeznek. A 4SO kültéri bútorok párnáit télen-nyáron, esőben és forróságban is egyaránt kint hagyhatjuk. Ugyanakkor javasoljuk, hogy ha hosszabb ideig nem használják őket, takarják le védőhuzattal, az egyéb okokból eredő foltok elkerülése miatt.

 • Erősacél

  Habár a 4SO-nál törekszünk arra, hogy minden bútorunk könnyű alumíniumból készüljön, néha szükség van magasabb teherbírású anyagra, ez pedig az acél. Jellemzően az acélt háttámláinkhoz használjuk szerkezeterősítéshez. Felületük porfestett, ami megakadályozza, hogy az anyag rozsdásodjon. Ha a felülete sérül, a rozsdásodás beindul, így érdemes időről-időre átellenőrizni az acél felületeket és sérülés esetén javítani.

 • Rattan

  A 4SO rattan bútorai hulero tattanból készülnek. A hulero a szintetikus rattan szinonimája, könnyű tisztítani, strapabíró és ellenálló, nem tartalmaz ártalmas anyagokat és teljesen újrahasznosítható. Kiválóan ellenáll az olyan légköri hatásoknak, mint az UV sugárzás, fagy és eső, illetve a sós víz, naptej, alkohol és más klorid tartalmú szerek sem teszik tönkre, formája és színe változatlan állapotban marad. A hulero rattan bútorokra 10 év garanciát biztosítunk.

 • Üvegfelületek

  A 4SO-nál üvegfelületeket önmagunkban nem használunk, viszont néhány asztalnál kerámiára rétegezve modern, nagyvonalú felületet tudunk létrehozni, ami különleges megjelenésűvé és mégis nagyon ellenállóvá teszi. Kihasználva az üveg átlátszó felületét, azok alsó felületét spray technikával rétegezve gránit hatású textúrát hozunk létre egyes termékeknél.

 • Heveder

  A hevederezést a a 4SO bútorok ülő- vagy háttámla felületeink alapjához használjuk a megfelelő komfort és strapabíróság eléréséért. A hevederek időjárásállóak, mivel szintetikus anyagból, nylonból vagy polipropilénből készülnek. A hevedereket egymásba fonva feszes, mégis rugalmas struktúrát alkotnak, így lesznek az ülő- vagy hátpárnák megfelelő alapjai. Stabilitást, kényelmet, megfelelő súlyelosztást biztosítanak, és a fonott struktúra átengedi a levegőt, biztosítva, hogy a párna megfelelően szellőző, száradjon.

 • Gránit

  A gránitból készült talpak biztosítják a 4SO-nál a napernyők biztos talapzatát. A gránit egy szép felületű, természetes, fagyálló és nehéz kő. A napernyőtalpakat a súlyuk miatt mindig görgőkkel egészítjük ki a könnyebb mozgatás érdekében.

Life outdoor living

Kerti bútorok magas minőségben - szenvedéllyel tervezve

A LIFE Outdoor Living kollekcióját az egyszerű luxus és a kényelem kulcsszavakkal tervezik holland dizájnereink: egyszerű, sok stílushoz illő vonalvezetésű bútorok, kényelmes párnák.

Ha pedig kényelem: a LIFE fejlesztése az all-weather párna, amik akár télen-nyáron, napban-esőben kint maradhatnak a szabadban, így a folyamatos ki-bepakolástól is megkímélnek minket, amellett, hogy a párnák változatlan formában szolgálják hosszú távon a kényelmünket. A LIFE Outdoor Living termékeire 3 év a garancia.

Kerti bútor - pihenőszett
Kerti bútor - pihenőszett
Kerti bútor - pihenőszett
Terasz bútor
Napozóágy
Kerti székek

Termékdesign koncepciók

 • Lounge - kültéri nappali

  A lounge bútoraink nagy részét úgy alkotjuk meg, hogy egyszerű legyen azokat kombinálni, mixelni, szettbe válogatni, így bárki saját stílusához alakíthatja a kültéri nappaliját a teraszon. Legyen szó moduláris sarokkanapéról, vagy egy süppedős szófáról, mindegyikhez három különféle huzatanyag típust és nem kevesebb, mint tíz különböző színárnyalatú párnát ajánlunk, hogy igazán személyreszabott nappalit valósíthasson meg mindenki.

 • Napozóágyak

  Lehetne bármi más nyáriasabb érzés, mint magunkat szívni a nap barnító sugarait, el-elszundikálni a félárnyékban, elmerengni az égbolton kúszó bárányfelhőkben vagy figyelni a fa lombjának fény-árnyék játékát? A tökéletes kényelmet szem előtt tartalmazza, a LIFE napozóágyakat úgy terveztük, hogy méltán hívhatjuk pihenőágyaknak. Az alumínium váz nem csak a tisztántarthatóságukat teszi egyszerűvé, de azt is, hogy megtaláljuk a pihenéshez a legideálisabb helyet - az alumínium olyan könnyű, hogy a pihenőágyak bárhova jöhetnek velünk kertben. Ha a LIFE napozóágyak helye a medencepart, a legpraktikusabb párnafajta választás az "all-weather" huzattal kombinált megoldás lesz, hisz ezek áteresztik a vizet és ezzel nagyon gyorsan megszáradnak.

 • Kültéri étkező

  A LIFE-nál mindent megteszünk, hogy olyan kültéri étkező szetteket alakíthasson ki bárki, amely tökéletesen illeszkedik a személyes stílusunkhoz, kedvünkre kombinálhatjuk az anyagokat, színeket az igényeink szerint. Legyen egy kellemes kávézás egy izgalmas könyvvel, egy igazi nagy családi vacsora vagy egy lazulós baráti összejövetel - a LIFE-nál az a célunk, hogy személyre szabjuk a szabadban eltöltött élményt.

 • Pihenőfotelek

  Ki ne szeretne egy jó könyvvel vagy egy menő magazinnal a kezében kint pihenni? Van valami nagyon hívogató abban, ha a kertben, kényelmesen kávézgathatunk, frissülhetünk jeges teával vagy merenghetünk egy pohár rozé fröccsel - mindezt a lehető legkényelmesen, feltett lábakkal. A LIFE pihenőfoteleket a komfortos és ergonomikus relaxációhoz terveztük. De a pihenőfotelek nemcsak a pihenést szolgálják, hanem a kint töltött életünket is otthonosabb szintre emelik: egy jól megválasztott kültéri szófa két izgalmas design fotellel, legakóasztalokkal és kültéri szőnyeggel a teraszunkat is igazi térré definiálják, úgy, ahogy azt a benti tereinktől elvárjuk.

 • Kültéri bár

  Egy kültéri bár szett izgalmasan megfűszerezi a kertünk hangulatát. Ezek nem csak újabb bútordarabok, hanem a tökéletes hozzávalói összejövetelekhez, partikhoz és a könnyed nyári koktélozásokhoz - otthon. Könnyen össze tudjuk válogatni a számunkra vonzó szettet, hiszen a LIFE bár kollekcióját pont erre alapozva terveztük, jól illenek a darabok egymáshoz. Itt az ideje feldobni az idei nyarat egy váratlan és meglepő bár sarokkal a teraszon!

 • Napernyők

  Ma már nem lehet terasz megfelelő árnyékolás nélkül - nemcsak a kellemes érzés, de az UV sugárzás elleni védekezés miatt is elengedhetetlen. A LIFE napernyők a légmozgásnak ellenálló, mégis rugalmas alumínium vázzal készülnek porfestett felülettel - és most már fahatású felülettel is. Több működési mechanizmusból, designból és méretből választhatunk a rendelkezésre álló terasz- vagy erkélyméret és az ízlésünk alapján: a legsokoldalúbb LIFE napernyő az úgynevezett lebegő napernyő, aminek a tartórúdja nem középen, hanem oldalt van a jobb térelrendezés érdekében, tengelye körül forgatható, az ernyő pedig több irányba billenthető, a napjárás szögének megfelelően, a lehető legjobb árnyékolás érdekében. Minden napernyőtípusunkhoz megfelelő és biztonságos (akár görgőkkel mozgatható) napernyőtalpad terveztünk.

Párna anyagok

 • "All-weather" párnák

  Ezt a párnatípust egész évben kint hagyhatjuk. Legyen szó közvetlen napsütésről, esőről, hóról vagy fagyról, a LIFE saját innovációját, a LIFE All-weather párnákat nem kell ki-be pakolni. Magas minőségű szintetikus rostokból készült. Kisebb, rövidebb eső esetén lepergetik a cseppeket, nagyobb esőben pedig a huzat átereszti a csapadékot a szivacsba. Ha eláll az eső, csak ki kell nyomnunk a vizet a párnából, vagy oldalára állítva egyszerűen és viszonylag gyorsan kifolyik az belőle, és gyorsan megszárad. Három különböző színben érhetőek el. Választékunkban ülő- és hátpárnákat, fejpárnákat, illetve díszpárnákat kínálunk.

 • Soltex anyagú párnák

  A LIFE Soltex huzatai természetesebb tapintásúak és puhábbak, mint az "All-weather" huzatok, mégis erősek, ellenállóak és könnyű tisztán tartani őket. A Soltex párnákat folyamatosan a szabad ég alatt hagyhatjuk tavasszal és nyáron, de az év további idejére jobb, ha bevisszük őket. Öt különböző színben érhetőek el. Választékunkban ülő- és hátpárnákat, fejpárnákat, illetve díszpárnákat kínálunk.

 • Comforma anyagú párnák

  A Comforma párnák a LIFE választék legpuhább párnái, teljesen beltéri textília hatásúak, mégis a kültéri anyagok strapabíróságával rendelkeznek és fedett kültéri helyen egész évben kint maradhatnak. Scotchguard textilvédő réteggel kezeljük őket, így még ellenállóbbak akár a szabad ég alatt is, de hosszan tartó eső esetén azt javasoljuk, hogy tárolják bent vagy fedett helyen. A Comforma párnák ideálisak pergolák, télikertek, verandák alatt. Két különböző színben érhetőek el. Választékunkban ülő- és hátpárnákat, fejpárnákat, illetve díszpárnákat kínálunk.

Anyagok

Mix & match: a LIFE Outdoor Living design koncepciója

A LIFE kültéri bútorválasztékát a mix & Match koncepció alapján állítottuk össze: a különböző anyaghasználatnak köszönhetően bátran mixelhetjük, keverhetjük a különböző bútorcsaládok darabjait, de természetesen teljesen összeillő szetteket is választhatunk. Különböző színű és formájú bútorvázakat, különböző párnahuzatokat és sokfajta asztallap lehetőséget kínálunk, amiket mi állíthatunk össze a saját ízlésünk szerint, mint egy kitűnő alapanyagokból összeálló egyedi receptet.

 • Teak fa

  A teak az egyik legelterjedtebb kültéri bútor alapanyag, mivel az egyik legkeményebb fafajta. Minden teák bútorunkhoz SVLK minősítésű vagy FSC minőségű, minden esetben felelős gazdálkodásból származó fát használunk. A teak felülete világosbarna, ami idővel természetes módon patinásodik, szürkés árnyalatú lesz, ami nem jár minőségi romlással. Nem szálkás fa, ellenáll a hőségnek és más időjárási viszontagságoknak a benne lévő természetes olajoknak köszönhetően. A LIFE teák felületei két verzióban érhetőek el: Robust teak, ami természetes vagy középbarna árnyalatúra kezelt, illetve szürke teak. Ápolást és törődést igényelnek.

 • Kerámia

  A kerámia az égetett agyagfelületek összefoglaló neve. A kerámia küllemre és tapintásra is a természetes kövekhez hasonlít, könnyű a megmunkálása, egyszerű más anyagokkal összedolgozni. A LIFE-nál kerámiából asztallapokat készítünk, mégpedig több vékony kerámiaréteg összeragasztásából. Ezeket a kerámiarétegeket aztán edzett üvegre ragasztjuk, ezzel egy nagyon erős, mégis kissé rugalmas, repedésálló felületet hozva létre. Nagy előnye, hogy könnyű tisztántartani és saválló. Betonhatású, homokkő árnyalatú, Nero, kőszürke, zafírkék és osztriga árnyalatokban gyártjuk.

 • Polywood

  A LIFE polywood felületeit egy igen erős műanyagból, polysztirénből gyártjuk. Egyszerűen tisztítható és kezelhető, könnyű anyag, ami vízálló és UV sugárzás ellen is kezelt, nem fakul. Fekete színt használunk a LIFE-nál.

 • Alumínium

  A LIFE kertibútorok legfőbb anyaga. Időjárásálló, nagyon könnyű anyag, így kitűnő választás az alumíniumból készült bútor a kültéri élethez, azt is figyelembe véve, hogy a teraszunkat többször átrendezzük, a bútorokat többet mozgatjuk. Az alumínium megmunkálása igen egyszerű, könnyen formázható és nem rozsdásodik. Felületük porfestett, ami karcállóvá teszi. Fehér, láva (antracit) és bézs variációkban tervezzük.

Vauni

Svéd gyártású, füstmentes, bioetanollal működő, környezetbarát kandalló - fókuszban a design és a fenntarthatóság

A történelem hajnalán őseink tüzet használtak a melegedéshez, a főzéshez és a történetmeséléshez. A tűz ellenőrzésének képessége fontos része az emberi evolúciónak. Valószínűleg a tűz körül fejlesztettük nyelvünket és osztottuk meg egymással tapasztalatainkat. Mindezeket szem előtt tartva, vajon csoda, hogy a tűz még mindig elbűvöl bennünket és egyfajta belső nyugalmat nyújt számunkra?

Bár az idők változnak, a tűz iránti igényünk és vágyunk soha nem csillapodott. Ezért a Vauni úgy alakította át a tüzet, hogy az immár bioetanollal működjön, környezetbarát módon, hogy megfeleljen korunk igényeinek. Modern forma és design, de csodálatos közösségi érzés, amely korokon át megmaradt. A bioetanol lassan fogy el, mivel az üzemanyagnak csak a gőze ég, ezért a Vauni termékei ideálisak otthoni használatra, vagy akár a teraszunkon is.

Mint minden kültéri bútorunkat, biokandallónkat is megtekintheti budapesti bemutatótermünkben.

Szabadon álló biokandalló
Vauni biokandallók
Bioetanol kandallók

Típusok

 • Szabadonálló kandalló

  Végtelen lehetőségek az otthoni kandalló számára. Büszkék vagyunk innovatív termékeinkre, mivel ezeket piacvezető designnal, technológiával és szigorú biztonsági kritériumoknak megfelelve terveztük. A hagyományos kémények és a kötelező tűzoltóeszközök ideje lejárt. A népszerű, szabadon álló kandallóink a hagyományos, fatüzelésű konstrukciókkal ellentétben a bioetanolt használnak az égési folyamat során, így nem keletkezik füst, korom vagy hamu.

 • Fali kandallók

  Ahol a művészet találkozik a funkcionalitással. A falra rögzíthető kandallók a tűz következő generációját jelentik otthonainkban. Olyan könnyen felszerelhető, mint egy síkképernyős TV, melynek köszönhetően most új és lenyűgöző módon élvezheti a tűz melegét. Gondosan kiválasztott anyagok és élvonalbeli technológia.

 • Bioetanol égők

  Tervezze meg saját, személyre szabott kandallóját. A Vauni felhasználóbarát, elegáns és biztonságos bioetanol égőket kínál korlátlan tervezési lehetőségekkel, a szellőző nélküli beállításnak köszönhetően. Ezek rozsdamentes acélból, környezetbarát technológiával készülnek, így gyakorlatilag bárhol élvezheti a meleg és exkluzív légkört.

A Brustor a SOLLIS Outdoor Living csoport tagja:

Széchenyi 2020