Brustor B150 bioklimatikus pergola
Brustor B600 S pergola - S alakú lamellákkal
B128 Pergola - napellenző és pergolatető egyben
Brustor B250 pergola árnyékoló
Brustor B200 pergola
Brustor B800 üvegtetős pergola
Brustor B720 üveg- és lamellás pergola
Brustor B700 üvegtetős pergola - carport

Pergolák

Az árnyékolástechnika specialistájaként a Brustornál arra törekszünk, hogy innovatív és időtálló pergolákat készítsünk, amelyek ugyanakkor könnyedén illeszkednek a hagyományos és modern otthonokhoz egyaránt.

A Brustor kizárólag prémium anyagokat használ az Outdoor Living teraszfedési megoldásaihoz, biztosítva, hogy azok idővel is kifogástalanul megállják a helyüket. A részletek iránti aprólékos figyelem a védjegyünk - gondosan kidolgozzuk pergoláink legapróbb részleteit is. Továbbá, megoldásaink számos módon testre szabhatóak, lehetőséget kínálva, hogy maradéktalanul kielégítsék az Ön egynéni igényeit és preferenciáit. Tapasztalja meg a minőség és a dizájn tökéletes egyensúlyát, és élvezze minden nap a minőségi otthoni nyaralás pillanatait.

Az ideális teraszfedés négy lépésben

Brustor B250 pergola
Brustor B720 üveg és lamellás tetejű pergola
B300 pergola - távirányítóval vagy okostelefonnal működtethető
1.

Lamellás, üveg- és textiltető

Kellemes, langyos tavasz, fergeteges nyár vagy enyhe ősz – a Brustor pergolákkal egész évben élvezheti kertje és terasza kényelmét, miközben a tökéletes mennyiségű, természetes fény jótékony hatásában is részesülhet. Akár részben lamellás, részben fix üvegezésű tetőpergolát választ, hogy otthonát a teraszárnyékolás ellenére is átjárja a fény, akár a tetszés szerint vezérelhető, egészében forgatható lamellás tető vagy az elhúzható lamellás pergola mellett dönt, a Brustor optimális megoldást kínál, hogy otthona és kertje minden évszakban a lehető legtökéletesebb élményt nyújtsa Önnek. Olyan tetőt szeretne, amelynek lamellái dönthetők vagy elhúzhatók, így Ön határozhatja meg a fény, a nap és a szellőzés mennyiségét? Vagy a fix üvegtetőrész és a lamellás tetőrész kombinációját részesíti előnyben? Netán egy elhúzható tetővel felszerelt pergolát szeretne, melyet igényei szerint nyithat vagy zárhat?

Brustor B150 bioklimatikus pergola, homlokzathoz csatlakoztatva
Brsutor B200 lamellás pergola
Brustor B600 bioklimatikus pergola
2.

Homlokzatra szerelhető, szabadon álló vagy födémáttörésbe építhető tető

Hova szeretné felszerelni a terasztetőt? Az épülethez kapcsolt terasz fölé, hogy optimális árnyékot biztosítson, miközben kontroll alatt tartja a benti hőmérsékletet? A medence fölé? Vagy egy már meglévő szerkezet lefedésére keres megoldást? A terasztető lehet szabadon álló, homlokzatra szerelhető vagy beépített.

Guillotine üvegfal - vízszintes tagolású, motorosan mozgatható
Toló üvegfal, hőszigetelt üveg
Lapozható üvegfalak
3.

Oldalüveg

A Brustor üvegzárásai kitűnő választást jelentenek szinte bárhol, ahol rugalmas megoldásra van szükség. Nyitott állapotban szabad, nyílt tereket biztosítanak, zárt helyzetben pedig a jó kilátás mellett biztonságos védettséget nyújtanak. Télen-nyáron gyönyörködhetünk a kilátásban, miközben az otthonosan berendezett tér tökéletesen védve van a természet kellemetlen velejáróitól, a portól, a lehulló levelektől vagy a rovaroktól.

4.

Kiegészítők

A még nagyobb kényelem érdekében a terasztetőt további megoldásokkal egészítheti ki, egyedi igényeinek megfelelően. A Brustor ehhez extra tartozékok széles választékát kínálja.

 • LED-világítás
 • Hősugárzók
 • Választható színek
 • Beépített hangszórók
 • Elektromos csatlakozók

Forgatható lamellás pergolák

A tökéletes záródás

A lamellákkal fedett pergolákkal a teraszán és az otthonában is igény szerint szabályozhatja a természetes fény mennyiségét és a hőmérsékletet. Szabályozza úgy a lamellák helyzetét, hogy növelje vagy csökkentse a szellőzést és a beeső napfény mennyiségét. Fedezze fel a számos stílusban, kivitelben és színben kapható, dönthető és/vagy elhúzható terasztetők által nyújtott valamennyi lehetőséget.

Brustor B250 XL előtető

Elhúzható lamellás pergola

Maximális nyitottság

A lamellák szinte teljesen elhúzhatók. Élvezze a lehető legjobb természetes fényt minden évszakban, akár az oldalról, screenekkel zárt térben is! Egy gyönyörű őszi nap több-kevesebb napsütést, de akár egy váratlan esőt is tartogathat. Az elhúzható lamellás tetőfedés egész évben alkalmazkodik az időjáráshoz és az Ön igényeihez. Az integrált screennek köszönhetően mindig a lehető legnagyobb védelmet élvezheti.

Brustor B600 S bioklimatikus pergola

Fix üvegtetős pergolák

A teraszt árnyékoljuk, nem a nappalit

A fény és árnyék optimális arányát szeretné élvezni beltéren és kültéren egyaránt? Ezzel az innovatív, homlokzathoz rögzíthető teraszfedéssel a billenthető lamellás tetőrész üveg, polikarbonát vagy szendvicspanelekkel kialakított, fix tetőrésszel kombinálható. Az üvegtető ténylegesen több természetes fényt enged otthonába. Élvezze a végtelen számú lehetőség inspirálóan sok előnyét.

Brustor B800 alumínium pergola

Elhúzható textiltetős pergolák

Könnyed árnyékolás stílusosan

Bármelyik verziót is választja, a technikai textiltetővel ellátott Brustor pergolák minden részletükben elegánsak. A beépített rolókkal, látható csavarok nélkül, integrált ereszcsatornákkal és kiváló minőségű anyagokkal felszerelt árnyékolók rendkívül átgondolt tervezési folyamat eredményeként születtek. Válassza az Önnek tetsző RAL színt, és alakítsa ki a terasztetőt saját igényei szerint.

B300 Brustor

Alakítsa pergolját igényei szerint

Üvegfalak

Fedezze fel a modern teraszélmény csúcsát a Brustor üvegfal rendszereivel! Nincs több bosszankodás a rossz idő miatt, esőáztatta kerti party, baráti grillezés a szélben, családi vacsora a kellemetlen hűvös estéken. Egész évben élvezheti a természet közelségét, kompromisszumok nélkül.

Ismerje meg a legújabb trendeket és technológiákat, amelyekkel minden igényt kielégítően alakíthatja ki a teraszát a hőszigetelt toló üvegfalaktól kezdve a keret nélküli lapozható üveglapokig. Válogasson prémium üvegfalaink között, és találja meg azt, amelyik leginkább illik otthonához és életstílusához!

Brustor üvegfalak

Árnyékolók

Árnyékolóink védik otthonát a kinti hőségtől. Akár építkezik, akár korszerűsítést tervez, árnyékolóink tökéletes megoldást kínálnak a nagy ablakokkal és a sok üvegfelülettel rendelkező otthonok hőmérsékletének szabályozására. A napvédelem mellett ráadásul számos további előnyük is van. Például távol tartják a rovarokat, a fényzáró anyagok nyugodt éjszakai pihenést biztosítanak, az erős szélnek is ellenállnak, kezelésük roppant egyszerű. Nincs elérhető áramforrás? Ez sem gond.

Válassza napelemes kültéri termékünket. A Brustor minden helyzetben optimális megoldást kínál.

Brustor oldalárnyékolók

Minőség és garancia

 • Bevonat

  Az általunk használt, kiváló minőségű porfestéssel létrehozott felületképzés Qualicoat minősítéssel rendelkezik.

 • Szövetek

  A Brustor által beépített szövetek lángterjedés állóság szerinti besorolása M2 (NF P 92-501 szerint).

 • CE jelölés

  Minden Brustor árnyékoló termék megfelel az európai szabványoknak.

 • 5 év garancia

  A Brustor Magyarország Kft. a pergolák és a Sunprotection termékek alkatrészeire, valamint a mozgató motorokra 5 év jótállást vállal.

Innovatív megoldásaink

B150 (xl) Photo (11)
Modern kialakítás látható csavarozás nélkül
Pergola lamellák LED világítással
Szabadalmaztatott LED szalagok a lamellákban
Paalversteviging Doorzichtig
Szabadalmaztatott sarokerősítés az oszlopban
Brustor B 200 Pole Floor Support Rgb Web
Szabadalmaztatott láthatatlan és állítható talpcsatlakozás

A Brustor a SOLLIS Outdoor Living csoport tagja:

Széchenyi 2020